Orona Ideo

een toonaangevend Europees innovatiecentrum: universiteit, onderzoekscentrum en bedrijf.

ORONA heeft Orona Ideo opgericht om alle partijen die betrokken zijn bij zijn innovatienetwerk samen te brengen op één fysieke locatie: bedrijfsleven, universiteit en onderzoek. Het is een locatie waar een synergetische fusie van verschillende activiteiten kan plaatsvinden, waaronder een laboratorium waar geavanceerde technologieën voor duurzaamheid en energiebeheer in gebouwen worden toegepast. 

Mobiliteit en transport in gebouwen zijn de hoekstenen van ORONA-activiteiten, met energie-efficiëntie en duurzaam ontwerp als leidende principes. De nieuwe activiteiten omvatten innovaties in energieopslagsystemen gericht op energiebeheer in gebouwen.

Orona Ideo

Orona liften

Orona lifts

ORONA fabriceert liften met Gearless-technologie, met of zonder machinekamer, om te voldoen aan de strengste eisen voor elk type gebouw: residentiële gebouwen, ziekenhuizen…

Meer informatie Orona liften

Orona´s Green

Orona´s Green

In overeenkomst met onze verplichting voor de toekomst, wordt de basisonderstelling voor ORONA, Orona’s green, binnen de organisatie uiteengezet, begrepen en aangenomen als een motor dat helpt te voldoen aan aanwezige benodigdheden zonder toekomstige generaties in gevaar te brengen.

Meer informatie Orona's Green

Kiezen voor de beste oplossing

Wij helpen u om de oplossing te kiezen die het beste bij uw behoeften aansluit.

Product