Modernisering van álle merken en typen liften, van alle fabricaten.

Orona, gespecialiseerd in installatie, onderhoud & modernisering van liften, staat met haar jarenlange expertise garant voor uw mobiliteitsoplossing en dit in een veilig kader.

 • Wij helpen u bij het nemen van de juiste beslissing door middel van een voorbereidende analyse en diagnose om de meest efficiënte moderniseringsoplossing te vinden die het beste past bij de behoeftes van de gebruiker en de vereisten van het gebouw.

  Wij helpen u bij het nemen van de juiste beslissing door middel van een voorbereidende analyse en diagnose om de meest efficiënte moderniseringsoplossing te vinden die het beste past bij de behoeftes van de gebruiker en de vereisten van het gebouw.

 • ORONA

  De strategie is, naast vele andere factoren, afhankelijk van het type lift, zijn functie en het gebruik van de lift.

 • De verwachte levensduur van de lift en wanneer deze vervangen moet worden hangt in grote mate af van het gebruik hiervan. Een omgeving met veel liftverkeer zoals in winkelcentra of zorginstellingen kan ertoe leiden dat deze eerder vervangen of gemoderniseerd moet worden.

  Orona OP Platform Lift:
 • Gespecialiseerd moderniseringsteam met brede ervaring in de sector en grote technische kennis door voortdurende training in onze eigen goed geoutilleerde trainingsruimte.

  Modernisation of all brands and models utilizing Orona equipment or Customer specified third party products.

informatie aanvragen over Orona Dienst

Offerte aanvragen

Ik ga ermee akkoord dat de ORONA Groep en haar partnerbedrijven gegevens verwerken in functie van de aanvragen en raadplegingen die werden gedaan. De belanghebbende kan zijn/haar rechten uitoefenen in overeenstemming met het privacybeleid van ORONA.