Inloggen op Orona-extranet

Werk met ons samen

Samen bereiken we meer

Advisering

  • Een kantoor

    We weten waar we mee bezig zijn. We bieden deskundig advies, niet alleen bij nieuwe installaties, maar ook als het gaat over onderhoud en moderniseringen.

Onze ervaring staat u ter beschikking.

We kunnen u adviseren over de beste liftoplossing ten aanzien van mobiliteit, communicatie, comfort en ontwerp.

Gebruiksanalyse

Als experts in het beheren van verkeersstromen geven we u advies en zorgen we voor veilige en betrouwbare oplossingen. Wij bieden een adviesdienst voor optimaal beheer van verkeersstromen in alle soorten gebouwen.

We kunnen adviseren over de specificaties van een optimale combinatie van liften, roltrappen, hellingbanen en rolpaden, en over de geschiktste modellen op basis van de concrete omgevings- en gebouweisen.

Segmenten: segment zorginstellingen, segment commerciële gebouwen, hoogbouw, stedelijke mobiliteit, monumentale gebouwen en toegankelijkheid.

We kunnen verschillende geavanceerde algoritmische instrumenten toepassen, afhankelijk van de complexiteit van de uitkomst van de verkeersanalyse.

Een grafische weergave van het zoeken naar een goede verhouding tussen gebruikersaantallen en tijd

Efficiënt plannen

Met onze deskundige adviesdiensten begeleiden we u gedurende het hele proces, van het eerste contact tot en met de uitvoering van het project.

We ontwikkelen projecten in integrale vorm en maken een planning voor de bijdragen van de verschillende projectuitvoerders.

We zorgen ervoor dat de aanvoer van materialen correct is gepland, zodat de bouwdeadlines kunnen worden gehaald.

Segmenten: segment zorginstellingen, segment commerciële gebouwen, hoogbouw, zware ladingen, stedelijke mobiliteit, segment woongebouwen, gebouwen zonder lift, monumentale gebouwen, vervanging van liften en toegankelijkheid.

Energieanalyse

We ontwerpen technologische oplossingen die kunnen leiden tot zeer significante besparingen op het energieverbruik van gebouwen.

Segmenten: segment zorginstellingen, segment commerciële gebouwen, hoogbouw, zware ladingen, stedelijke mobiliteit, segment woongebouwen, monumentale gebouwen en vervanging van liften.

Financiering

Als uw Vereniging van Eigenaren financiering nodig heeft om een lift te moderniseren, vervangen of installeren, kunnen we u informeren over de verschillende beschikbare financieringsopties, die opgezet zijn met het oog op gunstige kredietvoorwaarden en vereenvoudiging van kostendeling tussen eigenaren.

We kunnen eveneens adviseren over de diverse beschikbare subsidies in verschillende regio's en gemeenten, bouwkundige beperkingen en het persoonlijke inkomen van elke aanvrager, etc.

Segmenten: segment woongebouwen, gebouwen zonder lift en vervanging van liften.

Regelgeving

Regelgeving betreffende liften komt voort uit Europese richtlijnen, landelijke wetgeving en andere eisen die zijn vastgesteld op regionaal of lokaal niveau.

Wij bieden deskundig advies over de wetgeving voor liften die in elke regio moet worden nageleefd.

Gezien de complexiteit van de huidige regelgeving en regionale diversiteit, raden we u aan om contact met ons op te nemen voor meer informatie.

© Orona. Alle rechten voorbehouden