Inloggen op Orona-extranet

Werk met ons samen

Samen bereiken we meer

Roltrappen en rolpaden

Een
moderniseringsanalyse
aanvragen

Wij bieden een complete moderniseringsoplossing voor roltrappen en rolpaden.

OPMERKING: Omdat de "Flash" Player niet is geïnstalleerd, kan de toelichtende video niet worden weergegeven. Zo kunt u de "Flash" Player installeren:
Flash voor Windows | Flash voor andere platforms

1

Uitvoering

LED-verlichting: verlichting bestaande uit LED's als optisch punt of met aaneengesloten effect.

2

Energiebesparing

LED-verlichting: verlichting onder leuningen, plinten en kamplaten met LED-lampen, die 12 keer langer meegaan dan halogeenlampen en 80% minder energie verbruiken.

3

Veiligheid

Zijborstels: verminderen het risico van beknelling bij de leuningingangen.

4

Veiligheid

Kamplaten: Het is mogelijk om gele of zwarte kamplaten te plaatsen om het onderscheid tussen de bewegende en vaste delen van de installatie duidelijker aan te geven en daardoor het risico van vallen te verminderen.

5

Veiligheid

Trede/rand met veiligheidsmarkering: treden en randen kunnen worden voorzien van een gele veiligheidsmarkering, zodat gebruikers duidelijk zien waar ze moeten staan. Dit verbetert de veiligheid en verlaagt het valrisico.

6

Energiebesparing

Slow Motion: dankzij de de frequentiegeregelde aandrijving loopt de installatie langzamer als er geen passagiers zijn. Ideaal voor installaties die met piekverkeer te maken hebben.

7

Energiebesparing

Stop & Go: dankzij de frequentiegeregelde aandrijving stopt de installatie als er geen passagiers zijn. Ideaal voor installaties die slechts sporadisch worden gebruikt.

Veiligheid

  • Zijborstels: verminderen het risico van beknelling bij de leuningingangen.
  • Kamplaten: kamplaten kunnen in geel of zwart worden geplaatst om het onderscheid tussen bewegende en vaste delen van de installatie duidelijker aan te geven en daardoor het risico van vallen te verminderen.
  • Trede/rand met veiligheidsmarkering: treden en randen kunnen worden voorzien van een gele veiligheidsmarkering, zodat gebruikers duidelijk zien waar ze moeten staan; dit verbetert de veiligheid en verlaagt het valrisico.

Uitvoering

  • LED-verlichting: verlichting bestaande uit LED's als optisch punt of met aaneengesloten effect.

Energiebesparing

  • Spaarschakeling: dankzij de frequentiegeregelde aandrijving loopt de installatie langzamer als er geen passagiers zijn. Ideaal voor installaties die met piekverkeer te maken hebben.
  • Automatische start/stop: dankzij de frequentiegeregelde aandrijving stopt de installatie als er geen passagiers zijn. Ideaal voor installaties die slechts sporadisch worden gebruikt.
  • LED-verlichting: verlichting onder leuningen, plinten en kamplaten via LED-lampen, die 12 keer langer meegaan dan halogeenlampen en 80% minder energie verbruiken.

© Orona. Alle rechten voorbehouden